Kizárták, hogy gyilkosság áldozata lett volna a brutálisan megvert férfi

Megosztás

Nagy port kavart fel annak a fiatalembernek az ügye, akit a nyáron vertek meg brutálisan a jászberényi Neszűrben. A fiatalembert rugdosók között egy nő is feltűnt, akit az sem zavart, hogy egy csecsemőt fog közben a karjában. Garázdaság miatt folyik eljárás.

Még a nyáron terjedt szélsebesen az a videó a közösségi térben, amit Jászberény Neszűr részében rögzítettek. Ezen az látszik, hogy egy fiatalembert vernek meg botokkal és rugdosnak azért, mert állítólag megtámadott egy lányt.

A férfit a támadás másnapján felakasztva találták meg. Többen úgy vélték, nem öngyilkosság volt, hanem gyilkosság, a fiatalember képtelen lett volna magát felakasztani.

A TV2 tudósítása szerint a rendőrség akkor négy személy ellen indított eljárást csoportos garázdaság gyanúja miatt.

Megkérdeztük a rendőrséget, azóta hol tart az ügy.

Mint írták:

“A Jászberényi Rendőrkapitányság 2023. június 29-én közigazgatási hatósági eljárást indított, amelyet 2023. augusztus 25-én határozattal lezártak és befejeztek. A halálesettel kapcsolatban az idegenkezűség kizárásra került. Tájékoztatom továbbá, hogy a közigazgatási hatósági eljárással párhuzamosan indított csoportosan elkövetett garázdaság miatt a büntetőeljárás jelenleg is folyamatban van.”

Kapcsolódó cikkek